Politerno > Україна і світ > Гелетей використав своїх підлеглих у ролі лакеїв й охоронців на своєму дні народження (Відео)

Гелетей використав своїх підлеглих у ролі лакеїв й охоронців на своєму дні народження (Відео)

  • 30 Вересня, 2017
  • 1638 Переглядів
  • 0

Журналісти “Схеми (Радіо Свобода/”UA:Перший”) провели резонансне розслідування святкування ювілею Валерія Гелетея.

На святкуванні ювілею свого очільника працівники Управління держохорони були обслугою приватного бенкету.

Державні охоронці працювали в закладі до останнього відвідувача, не тільки в ролі охоронців, а й адміністраторів, паркувальників і навіть почесної варти у формі, віддаючи честь гостям.

Бенкет до 50-річчя топ-чиновника відбувався 28 серпня у Будинку офіційних прийомів ДУС. Через подію Нацполіція вимкнула світлофори, залучивши регулювальників.

На бенкеті гуляли: міністр молоді і спорту Ігор Жданов, віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко, скандальний голова ЦВК Михайло Охендовський, керівник держпідприємства “Укроборонпром” Роман Романов, екс-прем’єр Арсеній Яценюк, прем’єр Володимир Гройсман, спікер Ради Андрій Парубій, генпрокурор Юрій Луценко і решта незмінних протягом років топ-чиновників, серед яких голови вищих судів Богдан Львов, Ярослав Романюк, Борис Гулько.

Причину масового використання працівників держохорони в якості обслуги приватного бенкету Гелетей пояснив так: “Маю право відсвяткувати в тому форматі… Де присутні перші

Але законом не передбачено для очільника УДО супроводу держохорони. Гелетей же не тільки використовує підлеглих для власної охорони, але й як водіїв для всієї родини. Зокрема, держохоронець Олександр Зубко возить дружину, сина й невістку Гелетея на незадекларованому розкішному Audi Q7 2016 року випуску ( 70 тис. дол.). Але головний спеціаліст автотранспортного Управління держохорони Зубко не є особистим водієм родичів Гелетея, він отримує понад 10 тис. грн зарплатні.

 

Читайте також: На весіллі сина Луценка під держохороною гуляв увесь політичний бомонд – “Схеми” (Відео – Фото)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE