Politerno > Тернопільщина > Чайківський заявив, що на Тернопільщині правоохоронці залякували виборців Аграрної партії

Чайківський заявив, що на Тернопільщині правоохоронці залякували виборців Аграрної партії

  • 1 Листопада, 2017
  • 1588 Переглядів
  • 0

На Тернопільщині Аграрна партія отримала 17 депутатських мандатів, із яких 16 – у містах. Зокрема, на виборах у Зборівську міську громаду аграрії набрали майже 25% голосів та посіли перше місце. У Лановецькій та Хоростківській громадах – здобули 16% та 12%, посівши друге і третє місця відповідно.

Про це повідомив голова Тернопільської обласної організації Аграрної партії Іван Чайківський.

Усього від партії було висунуто 93 кандидати в депутати. Політик наголошує, що в період передвиборчої агітації партії довелось боротися з брудними технологіями конкурентів.

“Ми зіткнулася з поширенням неправдивої інформації про нас. Робилося це на анонімних місцевих сайтах, які пов’язують із обласною владою. В останній тиждень кількість неправдивої інформації збільшилася”, – каже Іван Чайківський.

Політик відзначив, що, попри тиск влади, люди підтримали кандидатів-аграріїв.

“Результатом виборів ми задоволені. Незважаючи на поширення брехні проти кандидатів від Аграрної партії, тиск з боку влади та дзвінки від правоохоронців, мешканці області проголосували за нас. Бо ми реальними справами довели, що можемо брати відповідальність за стан справ у важкий для держави період”, – говорить Іван Чайківський.

За його словами, наразі депутати від Аграрної партії розглядають можливість поєднання зусиль із депутатами інших політичних сил, які готові до роботи, а не займаються окозамилюванням, брехнею чи популізмом.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE