Politerno > Україна і світ > Саакашвілі вдруге відмовили у притулку

Саакашвілі вдруге відмовили у притулку

  • 1 Листопада, 2017
  • 1477 Переглядів
  • 0

Державна міграційна служба відмовила лідеру партії “Рух нових сил” Міхеілу Саакашвілі у оформленні документів для вирішення питання про визнання його біженцем.

Про це повідомляє Liga.net з посиланням на голову юридичної служби Саакашвілі Руслана Чорнолуцького.

За його словами, прохання про надання притулку було подано в міграційну службу особисто Саакашвілі вчора, 31 жовтня.
“Повідомлення міграційної служби (про відмову в притулок, – ред.) може бути оскаржене у вищій міграційної інстанції, а також у суді. Вже завтра ми підготуємо позов і подамо його”, – сказав Чорнолуцький.

УП звернулась до прес-служби Міхеіла Саакашвілі, однак її представники лише заявили, що їхній юридичний відділ готує відповідну заяву.

5 вересня стало відомо, що Міністерство юстиції України отримало запит від Головної прокуратури Грузії на арешт і видачу екс-президента Грузії, екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі.

Тоді ж Генеральна прокуратура України отримала запит Головної прокуратури Міністерства юстиції Грузії про видачу Міхеіла Саакашвілі.

На початку жовтня Луценко заявив, що екстрадиційна перевірка Генеральної прокуратури щодо можливості видачі Міхеіла Саакашвілі Грузії потребує ще декілька тижнів.

Після цього, на початку жовтня, Михайло Саакашвілі подав прохання про надання йому політичного притулку в Україні, на що згодом отримав відмову.

Читайте також: Останній Майдан: Великий наступ Михайла Саакашвілі – Newsader (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE