Politerno > Україна і світ > Останній Майдан: Великий наступ Михайла Саакашвілі – Newsader (Відео)

Останній Майдан: Великий наступ Михайла Саакашвілі – Newsader (Відео)

  • 19 Жовтня, 2017
  • 1630 Переглядів
  • 0

Олексій Романов у відеосюжеті на Newsader-TV прокоментував мітинг під лідерством Михайла Саакашвілі в Києві, де учасники п’ятитисячної публічної акції розгорнули намети біля Верховної Ради і вимагали від парламенту прийняти ряд законів, пригрозивши в разі відмови вже більш радикальною вимогою – про відставку президента.

“Україна – не Росія. В Україні можлива справжня політика і справжня політична боротьба. Саакашвілі почав свій великий наступ на “бариг”, що засіли у владі. Він довго до цього готувався і він багато поставив на карту. Його мета – зміна політичної еліти в країні і проведення швидких, ефективних реформ, які згодом перетворять Україну на справжню наддержаву. Зрозуміло, він не зможе зробити це без підтримки народу України. Але сьогодні ця підтримка стала сильнішою. ​​А сам Саакашвілі – остаточно закріпив за собою статус опозиційного політика. І тепер у нього і у України в цілому більше шансів виграти останній бій зі спадщиною совка”, – заявив Романов.

 

Як повідомляли напередодні українські ЗМІ, напередодні під Верховною Радою розпочався мітинг, учасники якого вимагали скасування депутатської недоторканності, внесення змін до виборчого законодавства, а також створення Антикорупційного суду.

Організаторами акції виступають партії “Об’єднання” Самопоміч “”, ВО “Батьківщина”, “Рух нових сил”, “5.10”, ВО “Свобода”, “Національний корпус”, “Правий сектор” і ряд громадських організацій. Протягом дня відбулися зіткнення поліції і мітингуючих. Учасники акції заявили про намір залишатися під будівлею ВР як мінімум до четверга, оскільки очікують, що саме 19 жовтня парламент розгляне їх вимоги.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE