Politerno > Україна і світ > Під судом над Колмогоровим ледь не побили Шкіряка (Відео)

Під судом над Колмогоровим ледь не побили Шкіряка (Відео)

  • 6 Листопада, 2017
  • 1293 Переглядів
  • 0

Під будівлею Вищого спеціалізованого суду Києва, де проходить засідання у справі бердянського прикордонника Сергія Колмогорова, якого суд нижчої інстанції засудив до 13 років в’язниці за умисне вбивство та перевищення службових повноважень, напали на радника глави МВС Зоряна Шкіряка.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент “Обозревателя“.

Шкіряка біля входу в будівлю суду оточила юрба з близько сотні чоловік. Після цього радника міністра взялися штовхати, вигукуючи: “Нарешті ми до тебе дісталися!”.

На виході з будівлі суду Шкіряка зустрів натовп людей, які прийшли підтримати прикордонника. Вони почали викрикувати образи на його адресу і вимагати, щоб він забрався геть.

“Нарешті ми до тебе дісталися!”.

“Чого ти прийшов? Вали звідси, швидко! В смітник хочеш?” – заявив один з чоловіків.

Сам Шкіряк заявив, що ті хто напали на нього є жителями наметового містечка під Верховною Радою.

Нагадаємо, Шкіряк перед початком засідання заявив, що повністю підтримує Колмогорова, вважає його невинним в даній ситуації і висловив надію, що суд ухвалить рішення про перегляд справи.

Як повідомляв “Обозреватель”, інцидент з Сергієм Колмогоровим стався 9 вересня 2014 року.

Військовослужбовці помітили неподалік від берега моря автомобіль, який блимав фарами, подаючи якісь сигнали, а потім попрямував в сторону блокпоста. На вимогу зупинитися для перевірки документів водій натиснув на газ автомобіля і пішов на прорив.

Незважаючи на попереджувальні постріли, швидкість машини лише збільшувалася, після чого прикордонники відкрили вогонь на поразку.

Пасажирка транспортного засобу загинула, а водій, уродженець Донецька, не постраждав.

В результаті прикордонник Сергій Колмогоров був засуджений на 13 років в’язниці за умисне вбивство та перевищення службових повноважень.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE