Politerno > Україна і світ > ГПУ закрила справу про несплату податків відносно депутата Хомутинника

ГПУ закрила справу про несплату податків відносно депутата Хомутинника

  • 6 Листопада, 2017
  • 1448 Переглядів
  • 0

Генеральна прокуратура закрила кримінальне провадження в справі про можливе ухилення від сплати податків депутатом Верховної Ради від групи “Партія “Відродження” Віталієм Хомутинником.

“Це кримінальне провадження дійсно була закрите в кінці минулого тижня. Ми проводили слідчі дії, і злочину не встановили”, – повідомив “Українським новинам” керівник департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк.

За його словами, слідчим були надані всі документи, що підтверджують надходження коштів і погашення зобов’язань перед бюджетом зі боку Хомутинника.

Таким чином підстав для повідомлення йому про підозру слідчі не виявили. зокрема Державна фіскальна служба провела двомісячну комплексну перевірку декларацій народного депутата за період з 1998 по 2016 роки.

Нагадаємо, що Генпрокуратура розслідувала можливе ухилення від сплати податків главою депутатської групи “Відродження” Віталієм Хомутинником.

Згідно з матеріалами Печерського суду Хомутинник задекларував у 2015 році 32,7 млн грн, 570 тис. доларів і 850 тис. євро готівки.

Також депутат задекларував 88 об’єктів цінного рухомого майна.

Читайте також: Партійні забави мільярдерів або хто танцює “Відродження” з Хомутинником

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE