Politerno > Тернопільщина > У Польщі підписано протокол намірів між Тернопільською облрадою, ТОДА та Люблінським воєводством

У Польщі підписано протокол намірів між Тернопільською облрадою, ТОДА та Люблінським воєводством

  • 7 Листопада, 2017
  • 1419 Переглядів
  • 0

Делегація Тернопільщини, очолювана головою облради Віктором Овчаруком та головою ОДА Степаном Барною, з робочим візитом перебуває у Польщі.

Напередодні тернополяни відвідали місто Холм, де відбулась зустріч із Почесним Консулом України в Холмі Станіставом Адамяком та керівництвом міста.

7 листопада керівники області взяли участь у Європейському тижні інновацій, що відбувається у Любліні.  У рамках форуму  – дискусійні панелі: “Біотехнологія”, “Налагодження співпраці – інтелегентні спеціальності регіонів”, “Співпраця науки та бізнесу- добрі практики”, “Відновлювальні джерела енергії” тощо.

Як було заявлено раніше, голова обласної ради Віктор Овчарук, голова ОДА Степан Барна, польська сторона в особі маршалека Люблінського воєводства Славоміра Сосновскі підписали протокол намірів між Тернопільською обласною радою, Тернопільською ОДА та Люблінським воєводством.

Як повідомлялось, в кінці версня у Польщі, в місті Люблін, відбувся Конгрес Ініціатив Східної Європи. У рамках Конгресу відбулась робоча зустріч голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука з маршалком Люблінського воєводства Славоміром Сосновскі, під час якої сторони обговорили напрямки можливої співпраці між регіонами.

У ході зустрічі досягнуто домовленості щодо підписання попередньої угоди про співпрацю у листопаді під час проведення тижня інновації в Любліні.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE