Politerno > Україна і світ > Суд заарештував нерухомість Авакова-молодшого, Чеботаря і Литвина

Суд заарештував нерухомість Авакова-молодшого, Чеботаря і Литвина

  • 8 Листопада, 2017
  • 1504 Переглядів
  • 0

Квартиру сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра, а також нерухомість колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та бізнесмена Володимира Литвина заарештував Солом’янський районний суд Києва.

Як повідомляють “Українські новини”, про це сказав заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко,.

“Суд частково задовольнив наші клопотання і заарештував нерухомість Чеботаря і (фігуранта справи) Володимира Литвина. У Авакова квартиру заарештовано”, – повідомив він.

Прокурор зазначив, що суди ще продовжують розглядати клопотання про арешт майна підозрюваних. На даний момент ні в одному клопотанні відмовлено не було.

Як відомо, 31 жовтня НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександра, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря і керівника IТ-компанії “Turboseo” Володимира Литвина в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Солом’янський суд Києва прийняв до уваги вимоги прокурорів щодо п’ятимільйонної застави і носіння електронного браслета для сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра, але задовольнив їх частково і відпустив його під особисте зобов’язання. Слідом за сином Авакова суд відпустив і екс-заступника глави МВС Чеботаря

Як повідомлялось, після суду син Авакова приїхав в МВС і пробув там до глибокої.

Читайте також: Чому перші обшуки і затримання у справі “рюкзаків Авакова” не відбулися ще в січні

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE