Politerno > Україна і світ > Оприлюднено ВІДЕО з “тюрми-люкс” для заарештованих арабських принців

Оприлюднено ВІДЕО з “тюрми-люкс” для заарештованих арабських принців

  • 9 Листопада, 2017
  • 1546 Переглядів
  • 0

Судячи з опублікованого відео, готель Ritz-Carlton в столиці Саудівської Аравії став найбагатшим місцем на землі – там тримають арештованих арабських принців.

Видання The New York Times оприлюднило відео із п’ятизіркового готелю Ritz-Carlton в Ер-Ріяді, в якому утримують підозрюваних в корупції саудівських принців, чиновників та міністрів.

Сплять вони на матрасах у великому фойє під наглядом правоохоронців з автоматами. Судячи з усього, відео зняв один з охоронців королівських осіб.

Журналісти з’ясували, що готель Ritz-Carlton в столиці Саудівської Аравії недоступний для бронювання до 16 листопада.

Як повідомлялося, у Саудівській Аравії заарештовано відомого мільярдера-інвестора, принца Ал-Валіда бін Талала, а також щонайменше 10 інших принців, чотирьох міністрів і десятки колишніх міністрів.

Влада Саудівської Аравії в рамках масштабної операції по боротьбі з корупцією має намір конфіскувати активи нещодавно заарештованих принців, високопоставлених чиновників і бізнесменів на загальну суму до $ 800 мільярдів.

Про це пише The Wall Street Journal, посилаючись на анонімні джерела.

З початку листопада більше 60 осіб було заарештовано в Саудівській Аравії, 11 з яких є членами королівської сім’ї. Банківські рахунки деяких з них були заморожені.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE