Politerno > Тернопільщина > Відбулась зустріч противників забудови біля “Березолю” – люди йдуть до Богомола та депутатів (Фото)

Відбулась зустріч противників забудови біля “Березолю” – люди йдуть до Богомола та депутатів (Фото)

  • 12 Листопада, 2017
  • 1525 Переглядів
  • 0

У неділю, 12 листопада, відбулись збори мешканців прилеглих до ПК “Березолю” будинків. Люди погоджували подальші спільні дії щодо протидії скандальній забудові на території палацу культури.

Активістка Юлія Квасниця розповіла, що після інцеденту 9 листопада їй телефонували представники забудовника і просили вибачення за некоректну поведінку.

“Сказали, що неправильно себе повели. Ми тоді написали дві заяви у поліцію на місці подій щодо погроз і третю уже в відділку поліції. Сьогодні ми зібрались з мешканцями, щоб домовитись про спільні подальші дії. Ми сподіваємось, що цієї забудови не буде, бо мешканці навколишніх будинків проти.  Як зазначив депутат округу Андрій Шкула, мешканцям варто колективно звернулись до керівника ГУ Нацполіції в Тернопільській області Олександра Богомола та прийти на сесію міської ради з вимогою до депутатів та міського голови зупинити забудову”, – розповіла активістка.

Також, люди обговорювали питання подальших дій у судах, адже мешканці різних вулиць подають окремі позови. Люди погодились, що потрібно діяти спільно, аби в суді розбиралась одна об’єднана справа.

Тож завтра, 13 листопада, відбудеться зустріч з Олександром Богомолом. Як зазначила пані Юлія, вона погодила цю зустріч з очільником поліції через погрози. Присутні домовились підтримати її на цій зустрічі, а також говорити безпосередньо щодо самої забудови.

Продовжуємо слідкувати за подіями та закликаємо небайдужих тернополян приєднуватись до протистояння з нахабством і безкарністю.

 

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE