Politerno > Тернопільщина > Роботи біля “Березолю” тривають – завтра в приймальні Андрія Шкули “розборка” (Фото)

Роботи біля “Березолю” тривають – завтра в приймальні Андрія Шкули “розборка” (Фото)

  • 14 Листопада, 2017
  • 1565 Переглядів
  • 0

Біля “Березолю”, на місці скандальної забудови, повним ходом йдуть будівельні роботи. Мешканці сусідніх будинків знову зібрались щоб завадити робочим.

Як повідомляють очевидці подій, сьогодні, 14 листопада, люди не впускали на територію палацу техніку та машини з будівельними матеріалами і викликали патрульну поліцію.

Представники забудовника знову намагались перконати людей, що роботи стосуються заміни якогось кабелю. Що стосується піска, то його, за їх словами, завозять саме для того, аби під кабелем покласти “подушку”.

“Встановлюють кабель і для того завозять пісок, труби і нагнали техніки? – запитує активістка Юлія Квасниця представникам ЗМІ. – Ви в це вірите? От і ми не віримо”.

Читайте також: Скандал із забудовою біля “Березіля” – невідомі погрожували активістці перерізати горло (Фото)

В свою чергу, факт заміни кабелю попід стінами палацу культури підтвердив директор закладу Олег Слободянюк.

“Так, зараз проходить заміна кабелю, який вже прослужив 40 років, – запевнив телефоном кореспондента “20 хвилин” Олег Слободянюк. – Більше коментувати нічого не буду”.

Будівельники погрожували викликати на місце поліцію та люди вже викликали її за власною ініціативо і продовжили блокування техніки.

Врешті, на місце подій приїхали щонайменше вісім поліцейських – патрульні та керівництво міськвідділу.

На звернення предстивників забудовника прибрати з об’єкту посторонніх, поліцейські заявили, що люди мають право знаходитись на цій землі адже вона є громадським місцем – територією палацу культури.

На вимогу правоохоронців пред’явити дозвільні документи, представники забудовника запевнили, що покажуть їх завтра. Тож було погоджено зустріч представників поліції, депутатів, громадськості та будівельної фірми на завтра, 15 листопада о 17:00, в приймальні депутата від даного округу Андрія Шкули. Приймальня знаходиться в ПК “Березіль” (боковий вхід, перший поверх, направо).

Читайте також: Забудова “Березолю” в Тернополі незаконна, – ДемАльянс

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE