Politerno > Україна і світ > При владі в Україні сьогодні п’ята колона – Тимошенко (Відео)

При владі в Україні сьогодні п’ята колона – Тимошенко (Відео)

  • 16 Листопада, 2017
  • 2052 Переглядів
  • 0

При владі в Україні сьогодні п’ята колона, яка створила тіньову коаліцію та сплановано й цинічно знищує нашу країну.

Про це заявила Юлія Тимошенко під час своєї промови на 14-му з’їзді партії ВО «Батьківщина».

«Сьогодні не тільки війна заважає нам щасливо й успішно жити. Ми маємо визнати, що всередині України діє п’ята колона, яка всі роки незалежності намагається відібрати нашу землю, наше життя. І знову ця п’ята колона опанувала всі високі посади в державі і намагається послабити, зачистити українців зсередини, практично допомагаючи окупантам», – зазначила лідер партії.

Лідер партії звернула увагу, що зараз влада розповідає про свої 144 «успішні реформи» і про те, що українці абсолютно щасливі: «Сьогодні на всіх каналах телебачення ви мало почуєте правди від високопосадовців, за цими цифрами і звітами ховається істина, яку ми маємо знати і розповісти українцям».

Зокрема, Тимошенко розповіла учасникам з’їзду про останній звіт американського Інститут Ґеллапа, згідно з яким Україна, після 144 «успішних реформ» чинної влади потрапила в трійку найнещасніших країн світу.

При цьому за рейтингом щастя, який щорічно подає ООН у своїй доповіді про розвиток людства, за останніх три роки ми увійшли в десятку останніх країн і скотилися на 45 позицій вниз у списку країн, де люди живуть щасливо, уточнила Голова партії.

«Нас відкинули на 50 років назад!» – обурилася вона.

Також політик повідомила ще про один звіт Міжнародної асоціації сертифікованих бухгалтерів світу, відповідно до якого Україна знову перебуває в трійці країн-призерів, але за рівнем тіньової економіки, яка за різними оцінками складає від 45% до 65% ВВП.

На думку Юлії Тимошенко, це означає, що половина ВВП, який заробляє вся Україна, перебуває не просто в тіні, а в офшорах, на рахунках керівників держави.

Також лідер «Батьківщини» повідомила, що за 3,5 роки ВВП України впав майже в два рази у валютному перерахунку: «Усі зростання, всі перемоги, всі хвалебні промови влади розбиваються об те, що нашу економіку за останні три з половиною роки знищили так, що ми відкотилися на декілька десятиріч назад».

 

Так само, за словами Тимошенко, вдвічі зменшився рівень ВВП на душу населення України: «І ніякі звіти корумпованої прогнилої влади не зможуть спростувати ці речі».

«Вони говорять про підвищення пенсій, про те, що вони людям додали грошей, і тепер вся країна щаслива… Але чи може людина за цю пенсію купити продукти, ліки і все необхідне? Ні! Наприклад, у 2008 році, коли ми отримали Україну в період кризи, середня пенсія була 154 долари, а зараз після підвищення – пенсія складає 64 долари», – проаналізувала екс-прем’єр-міністр.

 

За словами Тимошенко, сьогодні варто серйозно замислитись над тим, яку країну залишать нашим дітям і онукам і коли ця влада піде в небуття.

«Нас нищать цинічно, професійно, солідарно. І зараз у Верховній Раді утворилась нова тіньова коаліція, куди входять БПП, «Народний фронт», дві групи колишніх регіоналів і Радикальна партія. Вони голосують разом, і ми бачимо результат їхніх реформ», – підсумувала лідер «Батьківщини».

Окрім того, Юлія Тимошенко нагадала, що сьогоднішній з’їзд «Батьківщини» мав відбутися в Українському домі, але в останній день Адміністрація президента заборонила це зробити.

Лідер партії подякувала всім, хто за одну ніч створив умови, щоб провести цей важливий захід.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE