Politerno > Україна і світ > Конфлікт в ОРЛО: У Корнета забрали “віджатий” будинок – за це він звинуватив Плотницького у вбивстві “екс-прем’єра ЛНР”

Конфлікт в ОРЛО: У Корнета забрали “віджатий” будинок – за це він звинуватив Плотницького у вбивстві “екс-прем’єра ЛНР”

  • 22 Листопада, 2017
  • 1523 Переглядів
  • 0

Конфлікт між лідером так званої ЛНР Плотницьким і главою МВС “республіки” Корнетом, за даними місцевих сайтів, тривав давно, однак у гарячу фазу вийшов протягом останніх кількох тижнів.

Про це йдеться в статті УП щодо протистояння в ОРЛО.

Плотницький звинуватив Корнета у “віджимі” будинку, який належав сім’ї колишнього власника футбольного клубу “Заря” (Луганськ). Проти “міністра” порушили справу і змусили виселитися з будинку, у якому він мешкав впродовж попередніх трьох років.

Сам “голова МВС” не промовчав і у відповідь звинуватив Плотницького у вбивстві колишнього “прем’єра ЛНР” Геннадія Циплакова, якого у вересні 2016 року звинуватили в спробі “державного перевороту”, а згодом знайшли повішеним у камері.

20 листопада Плотницький відсторонив Корнета від займаної “посади”, посилаючись на рішення суду у зв’язку зі згаданою “кримінальною справою”. Однак “міністр” з цим не погодився і забарикадувався в будівлі “міністерства” разом з колишнім “Беркутом”.

За даними “Нової газети”, тоді ж нібито в Луганськ із Донецька прибули перші три військових “Урали” з бійцями так званої “Республіканської державної служби охорони”, яка підпорядковується так званому керівнику “ДНР” Олександру Захарченку.

Як повідомлялось, напередодні речник українського МВС Артем Шевченко заявляв із посиланням на джерела, що Плотницький утік до Росії. Цьому передували оточення центруокупованого Луганська і заява Ігоря Корнета про те, що він залишається головою т.зв. “МВС ЛНР”.

Подробиці конфлікту між Корнетом та Плотницьким в статті Центр “Центр Луганська захоплений, Плотницкий обіцяє “нейтралізацію”. Що насправді відбувається в “ЛНР” (Відео)“.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE