Politerno > Тернопільщина > Радник Авакова відреагував на побиття Баштою поліцейських

Радник Авакова відреагував на побиття Баштою поліцейських

  • 22 Листопада, 2017
  • 1493 Переглядів
  • 0

Радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол вважає, що справу Олександра Башти, щодо побиття тернопільських поліцейських, потрібно довести до суду.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Це вже справа честі, – пише радник в мережі Фейсбук.  – Незважаючи на статус, політичну приналежність порушника чи фізичних вад. В Америці за такі дії особа просто отримала б кулю в голову. Чи могли б поліцейські примінити силу в цьому випадку? На жаль, згідно чинного законодавства, ні, і він про це знав. Говорити про мораль і якусь жаль до інваліда – хама, думаю, не має змісту”, – написав Апостол.

Як повідомлялось, учора ввчечері Олександр Башта побився з поліцейськими, серед яких була жінка. Правоохоронці звернулися до лікарів по допомогою. У одного патрульного закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій нижньої щелепи. У дівчини-поліцейського закрита черепно-мозкова травма, забій м’яких тканин волосистих частин голови та струс.

Вирішується питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 ККУ – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Санкція статті – виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE