Politerno > Україна і світ > Луценко хотів зам’яти справу, у якій фігурує Пшонка та його син – Маселко

Луценко хотів зам’яти справу, у якій фігурує Пшонка та його син – Маселко

  • 2 Грудня, 2017
  • 1575 Переглядів
  • 0

Керівництво ГПУ намагалось закрити справу щодо підозрюваних по справі, що стосується Віктора Пшонки та його сина Артема.

А Вам відомо, що особи у розшуку можуть вільно відвідувати Генеральну прокуратуру на Різницькій, зустрічатись з заступником Генпрокурора Ю.Столярчуком та “рішати” з ним свої питання ?

Особа, якій було підготовлено підозру по справі, що стосується екс Генпрокурора та його сина, ухиляючись від слідства та перебуваючи у розшуку, у жовтні 2016 року двічі особисто зустрічалась на вул. Різницькій із замом генпрокурора Ю.Столярчуком.

Після цього Столярчук 4 м. просто не підписує вже давно готову підозру цій особі, а потім закриває справу без будь-яких підстав і з порушенням своїх повноважень.

Суд скасовує постанову Столярчука як незаконну і справу поновлюють. Але і це не зупинило. Столярчука у бажанні “замнути” її. Зам. Генпрокурора робить спробу забрати її у слідчих з Департаменту С.Горбатюка, які намагаються добитись передачі справи до суду та покарання винних. Горбатюк виступає проти незаконної вказівки і цю постанову теж скасовують.

Це все відбувається з відома і під прикриттям Ю.Луценка. Горбатюк написав не одну доповідну про незаконні дії Ю.Столярчука. Але нуль реакції. А ін. заст. Генпрокурора – Анжела Стрижевська готує висновок, що такі постанови Столярчука не підлягають оскарженню.

Не вірите ?

Ось Вам рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокуратури від 22.11.17 року, яким Ю.Столярчуку за такі дії оголошено догану. http://www.kdkp.gov.ua/ua/commission_decision.html…

А тут – про те, як відбувалась КДКП.
http://sud.ua/…/111315-zamestitel-generalnogo-prokurora-pop…

Як ви думаєте, чому Столярчук це робив ? Чому Ю.Луценко йому це дозволив ?

А тим часом, Ю.Луценко пильно стежить, щоб НАБУ, не дай Боже, не зруйнувало схеми корупції у інших органах. Вони ж могли і у ГПУ спецагентів заслати. Як тоді із підозрюваними справи вирішувати ?

P.S.

Про суть провадження написав Володимир Бойко:

“Йдеться про кримінальне провадження, зареєстроване в 2014 році у зв’язку з витівками на теренах благословенної Миколаївщини сина колишнього генпрокурора Артема Пшонки та відомого громадянина «Мультика» (він же ж Михайло Тітов), який зараз має нагоду подумати про свою поведінку в камері слідчого ізолятора.

Пшонку в 2012 році зацікавили 1500га землі в Первомайському районі Миколаївської області, під якими були поклади корисних копалин. Але власники земельних ділянок відмовились від пропозиції Артема Пшонки про спільну розробку копалин – це була і є земля сільськогосподарського призначення. Тоді Пшонка-молодший звернувся до «Мультика», а той усе організував у кращих традиціях: під керівництвом голови Первомайської райдержадміністрації Миколаївської області були виготовлені фальшиві документи на землю, а завезені з інших областей «тітушки» вчинили збройний напад на селян.”

Детальніше про саму справу тут
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1948155345401254&id=100006204226091

Roman Maselko, член Громадської ради доброчесності при Вищій кваліфікаційній комісії суддів

Читайте також: Луценко каже, що чиновниця ДМС “не є ангелом”, але підозру агенту НАБУ вважає обґрунтованою

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE