Politerno > Тернопільщина > Однопартійці “радикала” Яциковського продовжують розповідати про безчинства свого керівника (Частина 3)

Однопартійці “радикала” Яциковського продовжують розповідати про безчинства свого керівника (Частина 3)

  • 17 Грудня, 2017
  • 1564 Переглядів
  • 0

Посаду керівника Тернопільської обласної організації “Радикальна партія” екс-регіонал Богдан Яциковський виборював усякими методами, за свою політичну кар’єру йому довелося “переступити” через багатьох людей. Про те, як цинічно він намагається контролювати ситуацію у Збаразькому районні розповіли його однопартійці, які не можуть більше мовчати про безчинства свого “керівника”.

Вступивши у партію, депутат Збаразької міської ради Роман Обізюк набрав чималу кількість голосів виборців Синяви, тому посів п’яте місце в партійних списках. Як розповідає він, саме тоді весь “бруд” і розпочався, перш за все почали возити в ресторани та розказувати, хто в якій коаліції повинен знаходитись, як, що і до чого. Звичайно, його відверте обурення тоді Богдан Яциковський практично не помітив. Після цього Обізюку вдалося пройти в районну раду, одразу ставши позафракційним.

Читайте також: Як пробивав собі шлях “нагору” головний “ляшківець” Тернопільщини Богдан Яциковський? (Частина 1)

Цікаво, що він подавав свою кандидатуру на голову районної ради, проте за все уже було “домовлено” в кабінетах. Курйозна ситуація, коли Світлану Боднар від Блоку Петра Порошенка “Солідарність” з одинадцятого місця “затягнули” в списках на перше, а тоді вона стає очільником райради.

Варто згадати й заступника голови Збаразької районної ради Юлію Чванкіну – палку прихильницю Богдана Яциковського, яка у свій робочий час ходить на базарі, магазинами. Замість того щоб працювати, контролювати використання державного бюджету – постить в Інтернет непотрібні речі або ж їздить з Яциковським “на агітації”. Мало кому відомо, вона ще й собі за таку “важку” працю підвищила зарплату. До того ж, люди з її округу віддали їй лише 17 голосів, тобто якби не домовлене перше місце в списках, вона б не пройшла у раду.

“На останній сесії Збаразької районної ради я мав піднімати питання про скасування такої посади, як заступник голови районної ради. Між іншим, перед виборами в обласну раду Богдан Яциковський кричав, навіщо стільки непотрібних посад – це марнотратство! Тепер ж він очолив разом із народним депутатом України від тієї ж партії Василем Амельченком невідомих чоловіків перед засіданням, які не пустили мене усередину для того, щоб мою пропозицію не розглянули. Ось так екс-регіонал суперечить сам собі, що уже не вперше. Він називав мене “тушкою”, тобто людиною, яка переходить з партії в партію. Хіба це не Яциковський змінював партії як рукавички, у той час, як я був лише в одній і є в ній? Я пропоную сісти за “круглий стіл” і все обговорити, але він боїться, бо йому безперечно є, що приховувати. Керівники Збаразького районну – це маріонетки політиків Тернополя”, – розповідає депутат районної ради від Радикальної партії Роман Обізюк.

Зазначимо, що ввечері, після засідання сесії, Юлія Чванкіна взяла лікарняний, а на наступний день, зранку, “раптом” у Світлани Боднар піднявся тиск і та пішла додому, тому годі було сподіватись, щоб застати їх обох на робочому місці.

Всі знають, що Богдан Яциковський відвідує будинки пристарілих, лікарні, робить “чудові” фотографії, щоб піаритись, але що радикально змінюється в цих установах?

В Курсі

Читайте також: Колишні однопартійці радикала Яциковського відкривають таємниці з його минулого (Частина 2)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE