Politerno > Тернопільщина > Колишні однопартійці радикала Яциковського відкривають таємниці з його минулого

Колишні однопартійці радикала Яциковського відкривають таємниці з його минулого

  • 11 Грудня, 2017
  • 1583 Переглядів
  • 0

Богдан Яциковський з регіоналами, які на той час очолювали владу в Збаразькому районі

Про те, як Богдан Яциковський став керівником Тернопільської обласної організації “Радикальна партія” та як зухвало він “переступав” через багатьох людей, намагаючись контролювати ситуацію в районах, зокрема у Збаразькому, розповіли його однопартійці, які не можуть більше мовчати про безчинства “керівника”. Нещодавно публікувалося одкровення Петра Напованця – Частина І, на цей раз продовження від іншого однопартійця.

Зокрема, погляди Богдана Яциковського і всіх прихильників, які очолюють партію в районах та області, не поділяє й радикал Михайло Вітенько, який розповідає: “Переобрання голови обласної організації не є законним, адже у нас мала пройти районна конференція, якої так і не було, де мали обрати від кількості загальної кількості членів певних делегатів. Натомість протоколи “зборів” писалися десь на колінах чи під столами, а в результаті в Тернопіль привезли тих, кого вони хотіли, а інших не пускали. Звідси випливає, що Яциковський купив дану посаду.”

Цікаво, що, проаналізувавши матеріали, які партія надала в мас-медіа, чітко видно, терміни реєстрації протоколу є сфальсифікованими. До того ж Збаразька районна партія, яку очолює вірна ставлениця Яциковського Юлія Чванкіна, ще не пройшла переатестації, тому зараз не є законною, що замовчує керівництво.

Читайте також: “Радикальний” екс-регіонал Яциковський звинувачує Деревляного у співпраці з екс-регіоналом Овчаруком (Документ)

Підозрюють, що саме вищезгадана Юлія Чванкіна посварила Богдана Яциковського з депутатом районної партії від Радикальної партії Романом Обізюком, який на останній сесії, на котру його не пустили “тітушки”, якраз планував піднімати питання про скасування такої посади, як заступник голови районної ради, через її бездіяльність. Між іншим, охоронна фірма, що була під районною та під міською радами, належить першому заступнику по обласній Радикальній організації Петру Шеремету. Постає питання: Для чого тоді виборчий процес та закони, коли такі, як Яциковський дозволяють собі їх цинічно порушувати?

Михайло Вітенько додає, коли перед виборами їздили по селах фотографуватися, то навіть м’яча не купили в школи, а натомість обіцяли “золоті гори”: садочки, клуби церкви. Ось екс-регіонала вибрали в обласну раду, а змін ніяких не видно. Більше того, була ситуація, що жителька Добривід захворіла, а на лікування потрібні були шалені кошти, тому її матір прийшла просити допомоги, на прийомі їх, звичайно, легко виписали, адже вони державні, проте сталося так, що ніхто не квапився і саму готівку видали через півроку, коли дівчина померла. Подібних заяв чимало, усі вони валяються по офісах. До речі, Яциковський дойшов до того, що заставив депутата Тернопільської обласної ради голову бюджетної комісії зняти з Вітенька повноваження помічника, але за що? За те, що хтось у партії щось робить, а він ні?

Щоб залишатися в команді Радикальної партії необхідно було платити великі суми, а за що, хіба там можна було заробити?

Відомий випадок, коли одноппартієць, учасник АТО, що має 25% втрати працездатності, звертався до керівництва області, адже в селі Охримівці необхідні були кошти на церкву, так і не дочекавшись відповіді, він заплатив із власного гаманця і сказав, що це від Яциковського. Крім того він активно їздив по селах, виступав, допомагав людям. Тепер же його голос в партії ніхто не враховує, а кошти досі не повернули.

Як результат, Радикальна партія поділяється на тих, хто щось намагаються робити, та на керуюючий орган, очолений Богданом Ігоровичем, який намагається контролювати усіх депутатів і, зокрема, владу в Збаразькому районі. Виявляється, що люди, які дійсно працювали на авторитет радикалів, тепер не потрібні, активними стають ті, хто напряму виконують усі “забаганки” керівника.

В КУРСІ

Читайте також: Обрання екс-регіонала Яциковського керівником обласної “Радикальної партії” є фіктивним

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE