Politerno > Україна і світ > Порохоботи збирають Майдан проти Саакашвілі

Порохоботи збирають Майдан проти Саакашвілі

  • 18 Грудня, 2017
  • 1745 Переглядів
  • 0

Публічні пропризидентські спікери, або, на мові фейсбуку, боти Петра Порошенка (порохоботи), проведуть найближчої неділі свій мітинг – на противагу МіхоМайдану.

У Facebook вже створено захід під назвою “Кава на Хрещатику“.

Акції Саакашвілі організатори називають “політичними вакханаліями” і засуджують вчорашній штурм Жовтневого палацу.

“На каву та спілкування з друзями чекаємо киян, гостей міста та окремо героїв нашого часу, справжніх учасників війни зі східним сусідом! З собою мати гарний настрій, каву в термосах, бутерброди і цукерки Рошен! Мета – показати суспільству дещо іншу картинку, ніж щотижневі політичні вакханалії і спроба штурму Жовтневого палацу!”, – йдеться в описі заходу в соцмережі.

На новий АнтиМіхоМайдан зазивають людей відомі “порохоботи”.

Наприклад, ось що пише в групі Мирослав Олешко, який кілька разів “випадково” зустрічав Петра Порошенка і його дружину: “Російська розжирівша балонка, яка приїхала в нашу країну після Майдану, стала працювати на проросійські сили і тепер обслуговує Міхо. Каже, то у нас “антимайдан”. Не бійся малюк, не сци!”.

Там же відзначився Серж Марко: “Всім привіт. Беріть кави, київський торт і гарний настрій)”.

І Наталя Верхова: “21-го у Саакашвілі день народження. Як би йому культурно натякнути, щоб поїхав до Грузії відзначати з усім своїм грузинським табором. І не повернувся”.

У коментарях відписався і позаштатний радник президента, помічник міністра оборони Юрій Бірюков. Обіцяє прийти і принести печиво.

Окрім коментів, публкує Бірюков і цілі пости-зазивалки:

А це пише такий собі “атовець” Олексій Петров: Шановні мешканці та гості нашої чарівної столиці, а також ветерани (слышно, как диктор закашлялась и коротко матюкнулась, не успев отключить микрофон, «Блин, слово не то»)… Перепрошую, та герої нашого часу, учасники війни з братерськими окупантами! А як ви дивитесь на те, щоби найближчими вихідними зібратись у центрі Києва та замутити такий собі флешмоб «Кава на Хрещатику!» Узяти з собою термоси із гарячим колоніальним напоєм, бутерброди та шоколадки Рошен!

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE