Politerno > Україна і світ > Марина Порошенко очолила Український культурний фонд

Марина Порошенко очолила Український культурний фонд

  • 19 Січня, 2018
  • 1483 Переглядів
  • 0

Міністр культури Євген Нищук призначив головою Українського культурного фонду дружину президента Петра Порошенка Марину.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства культури.

“19 грудня міністр культури України Євген Нищук призначив головою Українського культурного фонду Марину Порошенко”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що за її кандидатуру одноголосно проголосували всі члени наглядової ради Фонду.

Як відомо, 23 березня Верховна Рада підтримала законопроект №5491 “Про Український культурний фонд”.

Український культурний фонд буде займатися експертним відбором, фінансуванням і моніторингом виконання культурних і художніх проектів, надавати гранти і стипендії.

Керує Фондом наглядова рада і дирекція. Голову фонду призначає Мінкульт із числа кандидатур, визначених наглядовою радою.

Як повідомлялось раніше, дружина президента України Марина Порошенко вестиме рубрику “У ритмі спорту з Мариною Порошенко” на телеканалі “Україна”.

Також ми повідомляли, що у Києві 7 травня відбулася офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу “Євробачення-2017”. Захід проходив в КВЦ “Парковий”, на одній з офіційних локацій конкурсу – Євроклуб. Про це повідомляє “Укрінформ“.

Захід відкрила перша леді України Марина Порошенко, Київський міський голова Віталій Кличко і супервайзер пісенного конкурсу “Євробачення” Йон Ола Санд.

Але найбільше враження справив виступ Марини Порошенко, яка зачитала свою промову англійською мовою з дуже сильним акцентом.

У соцмережах не пройшли повз цього спічу і порівняли його з відомою промовою міністра спорту Росії Віталія Мутко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE