Politerno > Тернопільщина > Люди звернулись до ГПУ щодо вирубки лісів на Тернопільщині

Люди звернулись до ГПУ щодо вирубки лісів на Тернопільщині

  • 20 Лютого, 2018
  • 1278 Переглядів
  • 0

На Монастирищині продовжують боротися з незаконною вирубкою лісів. Самі справитися з цих ганебним явищем місцеві жителів не в змозі, тому звернулися за допомогою до свого земляка, уродженця Монастириської Володимира Гуцуляка, який займає посаду начальника Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки при Генпрокуратурі.

“Розгул лісового бандитизму досягнув вже піку свого цинізму, зухвальства та безкарності. Жодні наші звернення, заяви в тому числі і публічні, не дають результатів, тому що цим процесом керують чини, які мають владу, гроші та зв’язки, але не мають совісті та поваги до нас, як громади. Наш громадський ліс роками вирубується вщент і ця варварська вирубка приводить наш край до екологічної катастрофи, висихають наші джерела, озера, криниці в селах, знищується наша флора та фауна, яка є безцінна для нашого краю, знищуються дороги від лісовозів”, – йдеться у зверненні направленому до високопосадовця Генпрокуратури.

Люди розповіли Володимиру Гуцуляку, що до розкрадання лісів має відношення бандитське організоване злодійське угрупування, яке прижилося в їхньому краї, тероризує та постійно тисне на громадян, які постають проти тіньових схем пов’язаних з лісом.

“Наш край втрачає кожного року мільйонні прибутки, які не сплачуються в місцеву казну, наш край втрачає мільйонні прибутки від того, що ліс вивозиться в тому числі і за кордон, наш край просто знищують всіма силами, його розкрадають на очах нашої громади та керівництва самої області. Просимо Вас, пане Володимире, згадати ті місця, ліси де проходило Ваше дитинство та юність. Цих лісів вже не має, їх просто знищили під корінь. Просимо Вас взяти під свій особистий контроль дану ситуацію і покарати, вимести цю всю нечисть, яка пустила своє коріння у нашому краю, бо наше місто не є Меккою для бандитів та злодіїв, а є культурним центром всієї лемківської України”, – йдеться у листі направленому начальнику Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки при Генпрокуратурі Володимиру Гуцуляку.

Репортер

Читайте по темі: У Монастириськах працює нелегальний склад лісової продкуції

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE