Politerno > Тернопільщина > Чому Ляшко не приїхав підтримати фігуранта стовпа ганьби, екс-регіонала Яциковського?

Чому Ляшко не приїхав підтримати фігуранта стовпа ганьби, екс-регіонала Яциковського?

  • 21 Лютого, 2018
  • 1731 Переглядів
  • 0

“Політерно” повідомляло про запланований візит лідера радикалів Олега Ляшка на Тернопільщину на 13 лютого. Та приїзд чоловіка з вилами не відбувся, хоч робота щодо його прийому кипіла повним ходом.

У Збаражі він мав відвідати будинок культури, а у Кременці  місцевий інститут. Яциковський для того з мамою замовили клінінгову компанію, яка вилизувала дані приміщення, а на одному із хлібокомбінатів були закуплені величезні короваї. Екс-регіонал в передчутті ейфорії замовив три ресторани. Один для Ляшка і його свити, другий – для його обслуговуючого персоналу, третій –для своїх екс-побратимів з партії регіонів, яких він хоче залучити до лав радикальної партії. Все йшло за планом і пан Богдан вже бачив як він утвердився з хорошої сторони в очах Ляшка. Але не так сталося – як гадалося.

Ввечері, коли Ляшко перебував у Львові і мав вирушати, звідти до Тернополя, йому поклали на стіл аналітичну записку, в тому числі і посилання на наш сайт, який прийом його чекає на Тернопільщині, і хто такий насправді Яциковський і його компашка. Як повідомляють наші збаразькі джерела, там підготувались до прийому повним ходом. Колишні партійці, серед яких і учасники бойових дій, відверто і щиро збирались побесідувати з радикальним лідером. Інші ж активісти запаслися доброю кількістю тухлих яєць для візитерів. Адже є защо. Усі збаражчани добре пам’ятають, як Яциковський перебуваючи на посаді заступника голови РДА заставляв підлеглих їхати на антимайдан. Люди не повелися і зараз відкрито екс-регіоналу плюють у вічі. Зваживши всі за і проти, Олег Валерійович відправив на Тернопільщину свого помічника Андрія Лозового, оскільки ефіри на місцевих каналах були проплачені і потрібно їх було використати. Після чого сам відправився у Київ. “Опущений” Яциковський, кажуть, “забухав” одразу в трьох ресторанах, що правда з третього його босого вже виносили соратники на руках.

На другий день, коли матуся відпоїла сина розсолом, вони довідались через свої джерела в Києві, що відбудеться аукціон, де можна буде придбати фотографії Ляшка і таким чином наблизитися до тіла лідера партії.

Давши на дорогу 5 тисяч американських долярів, мати відправила непутьового сина в дорогу. І практично їхній план здійснився. Фото з Ляшком було зроблено, адже на таку справу Яциковський грошей не пошкодував. На тому й все.

Внутрішньопартійний конфлікт не вичерпався, партійці і далі не хочуть перебувати в одній партії з регіоналом. Далі триває збір підписів про вихід з політсили, активісти готують відкрите відео-звернення. Чи далі відмовчуватиметься головний радикал, чи показово дасть Бодьові копняка, чекати залишилось недовго.

Юля Чваниця

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE