Politerno > Тернопільщина > Чи люструє Ляшко в Тернополі регіонала Яциковського?

Чи люструє Ляшко в Тернополі регіонала Яциковського?

  • 5 Лютого, 2018
  • 2499 Переглядів
  • 0

Після довготривалої перерви в наше місто на 13 лютого запланований приїзд лідера радикалів Олега Ляшка. Мета візиту наразі невідома.

Та як стало відомо редакції з достовірних джерел, на знак протесту проти перебування в одній партії з регіоналом Яциковським, заяви про вихід написали понад 300 членів міської та районних організацій.

Партійці заявили рішучий протест проти прислужника режиму Януковича, який відправляв своїх підлеглих на Антимайдан під час Революції Гідності та переслідував українських патріотів.

Саме Яциковський був фігурантом “стовпа ганьби”, який тернополяни встановили на Театральному Майдані.

Свого часу за власноруч написаної заяви про переведення з Львівської організації партії регіонів в Тернопільський осередок, активно розбудовував партію Януковича на Збаражчині.

А на останніх виборах до ОТГ повністю злив результати провладній партії. В неділю, у день виборів, коли у партійних офісах і на дільницях кипіла робота,  він “зависав” в одному з тернопільських ресторанів з обласною владою.

Ще одним підтвердженням відданості і низького поклоніння “білому домові” є останнє голосування Яциковського щодо відставки генерального прокурора Луценка. В той час, коли всі патріотичні сили звернулися щодо звільнення, екс-регіонал дав команду не голосувати, хоч лідер радикалів Ляшко неодноразово закликав щодо відставки Генпрокурора.

Тим не менше, Яциковському це не заважає зараз їздити по районах області та збирати гроші з бізнесменів за нібито перші місця до міських та районних рад. Як він всім говорить –  “для Ляшка”.

13 лютого в  останнього буде можливість зробити вибір. Чи проміняє головний “радикал” 300 партійців, серед яких майданівці, учасники бойових дій, громадські активісти, на липкого до рук екс-регіонала? Чекати залишилось недовго.

Читайте також: Петро Напованець: Ляшко не знає, який “геморой” його чекає з таким обласним керівником партії

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE