Politerno > Україна і світ > Разумков каже, що на нардепів з його групи тисне Банкова

Разумков каже, що на нардепів з його групи тисне Банкова

  • 15 Листопада, 2021
  • 573 Переглядів
  • 0
разумков

Ексспікер ВР Дмитро Разумков заявив про тиск з боку Офісу президента і керівництва фракції “Слуга народу” на депутатів, які мають намір увійти до його міжфракційного об’єднання “Розумна політика”.

Про це Разумков сказав в ефірі телеканалу “Україна 24“.

 

“Я знаю про те, що досить серйозний тиск відбувається і з боку представників Офісу президента, і з боку керівництва фракції безпосередньо на людей.

Когось вже звільнили з очільників підкомітетів, на когось здійснюється тиск: “Якщо ти не вийдеш із міжфракційного об’єднання, то ми звільнимо твого родича”. Я думаю, що такі дріб’язкові, низькі дії з боку колишніх колег – це просто аморально”, – зазначив нардеп.

Разом з тим, Разумков віддав належне “колегам, які сьогодні поруч, що вони стійко переносять усі, як кажуть в армії, тяготы и лишения”.

Він також заперечив слова керівника фракції “Слуга народу” Давида Арахамії про те, що деякі депутати вже почали виходити з міжфракційного об’єднання “Розумна політика”.

“Поки що ніхто не підходив і нічого не присилав… Так би хотілося спікерам Офісу президента, але ні. Я дійсно думаю, що зміни в міжфракційному об’єднанні будуть, воно буде збільшуватися”, – додав Разумков.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE