Politerno > Україна і світ > Разумков оголосив про створення свого об’єднання у Раді. Повний список учасників

Разумков оголосив про створення свого об’єднання у Раді. Повний список учасників

  • 8 Листопада, 2021
  • 910 Переглядів
  • 0

Екс-голова Верховної Ради, народний депутат від “Слуги народу” Дмитро Разумков створює міжфракційне депутатське об’єднання “Розумна політика”. Звернення про створення вже передано на розгляд парламенту. Разумков опублікував список депутатів, які увійшли до цього об’єднання. 

Відповідний пост у Facebook Разумков опублікував 8 листопада.

“Будь-яка політика має бути відкритою і чесною і ґрунтуватися саме на цих принципах. Тому, щоб зняти будь-які маніпуляції, публікую лист про створення МФО і перелік депутатів, які увійшли до складу об’єднання. Звернення про створення міжфракційного об’єднання “Розумна політика” вже знаходиться на розгляді керівництва парламенту. На наступному пленарному тижні головуючий на засіданні має офіційно оголосити про його створення!”, – анонсував Разумков.

Зазначимо, що створення такого об’єднання може мати серйозні наслідки для ситуації в Раді та по суті розвалити монобільшість “слуг народу”. Де-факто чи навіть де-юре.

Нагадаємо, 5 листопада стало відомо, що ексголова ВР Дмитро Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання “Розумна політика”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE