Politerno > Україна і світ > Мінгареллі: Моя цитата про ідіотів, які не бачать реформ в Україні, не відповідає дійсності

Мінгареллі: Моя цитата про ідіотів, які не бачать реформ в Україні, не відповідає дійсності

  • 1 Березня, 2018
  • 1340 Переглядів
  • 0

Глава Представництва ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі сказав, що не робив заяви про те, що “або ідіоти, або люди з обмеженою точкою зору” не бачать реформ в Україні.

Як повідомляє Європейська правда, про це він заявив на інвестиційній конференції, організованій компанією Dragon Capital.

“Я хочу сказати, що моя цитата про ідіотів, які не бачать реформ, не відповідає дійсності. Я такого не казав. Скоріше за все, мої слова були дуже вільно перекладені з дипломатичної мови”,- сказав Мінгареллі.

Водночас він не сперечався із оцінкою про наявність успіхів у проведенні реформ в Україні.

“Питання в тому, що ви маєте суттєво прискоритися. Реформи потрібні робити швидше, щоб довести молодим українцям, що у них є майбутнє в Україні”,- додав дипломат.

Як відомо, 23 лютого під час підбиття підсумків імплементації угоди про асоціацію між Україною та ЄС за 2017 рік у ЗМІ з’явилась цитата Мінгареллі про те, що в Україні у важких умовах була впроваджена низка реформ і ті, хто їх не бачить, – “або ідіоти, або люди з обмеженою точкою зору”.

“Ми не сумніваємося в тому, я не буду зараз перелічувати список реформ, які були впроваджені в дуже важких умовах, проте, якщо ви цього не бачите – ви або ідіоти, або люди з обмеженою точкою зору. Якщо ви сумніваєтесь, скажіть мені, і я вам висловлю весь список надзвичайних амбіційних реформ, які були розпочаті”, – нібито зазначив тоді дипломат.

Також під час прес-конференціх президент Петро Порошенко згадав висловлювання Мінгареллі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE