Politerno > Тернопільщина > “Батьківщина” скликає нараду голів фракцій та керівництва облради щодо штурму протестного табору під ВР

“Батьківщина” скликає нараду голів фракцій та керівництва облради щодо штурму протестного табору під ВР

  • 5 Березня, 2018
  • 1511 Переглядів
  • 0

Як відомо, уранці 3 березня, під виглядом слідчих дій, близько тисячі спецпризначенців скоїли напад на табір протестувальників на Площі Конституції під Верховною Радою у Києві.

Ветеранів, які в 2014-2015 роках проливали кров на Сході країни, жорстоко побили та поставили на коліна. Десятки людей було затримано.

Після штурму наметового містечка 11 участників руху “Визволення” було доправлено до лікарень. Як заявили у “Визволенні”, у всіх виявлено травми голови, численні переломи рук та ніг. А у одного мітингаря, окрім переломів та забоїв, діагностовано внутрішній крововилив.

У зв’язку з вищевказаними подіями, фракція “Батьківщина” у Тернопільській обласній раді звернулась до голови обласної ради Віктора Овчарука з проханням скликати на 5 березня на 15:00 робочу нараду за участю уповноважених представників фракцій та керівництва облради.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний:

Шановні друзі, сьогодні з керівником фракції ми вручили голові Тернопільської обласної ради лист, в якому йдеться:

Як повідомлялось, одразу 6 демократичних політичних сил виступили із спільною заявою щодо штурму наметового містечка під Верховною Радою.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE