Politerno > Тернопільщина > На Борщівщині нардепа Барну попросили відповісти за слова й повернули нагороди (Відео)

На Борщівщині нардепа Барну попросили відповісти за слова й повернули нагороди (Відео)

  • 7 Березня, 2018
  • 2195 Переглядів
  • 0

Учора, 6 лютого, жителі Борщівщини навідалися до народного депутата з президентської фракції у Верховній Раді Олега Барни.

Люди вимагали пояснити дії правоохоронців під Верховною Радою. Як відомо, у суботу, 3 березня, силовики розгромили наметове містечко та жорстоко побили активістів. Усе це нагадало українцям події 2013 року і викликало неабияке обурення.

Пояснення Барни не задовольнили активістів. АТОвці та громадські активісти вважають, що таким діям влади нема виправдання. Керівництво держави зневажило захисників, показавши своє справжнє обличчя.

Наприкінці гарячої дискусії два ветерани АТО Sergii Garasiuk та Володииир Ожоган віддали нардепу нагороди, які вони отримали від президента. Бійці заявили, що їм не потрібні відзнаки від людини, яка дозволяє так зухвало поводитися з ветеранами.

Також Громаду розлютили образливі висловлювання на адресу активістів нардепа у своїх дописах у Фейсбуку.

“Сьогодні в Борщові Чувака з Трамвая наздогнала його блогерська слава в якості дописувача в Фб. Люди прийшли запитати чого він їх обзиває Агентами Кремля, проплаченими активістами, псевдо партіотами і так далі…”, – написав на своїй сторінці у Facebook Михайло Жирівський.

“18 лютого ми були в києві. Після того Ви написали статтю, що проплачені борщівські патріоти поїхали в Київ. Є докази того, що нас проплатили? Після того назвали нас бомжами проплаченими. Та ніби на бомжів не схожі, їхали за свої гроші. 420 грн вартість. А нас обливають брудом”, – заявила одна з учасниць зустрічі.

Як повідомлялось, сьогодні Очільник Тернопільської ОДА Степан Барна втік від ветеранів АТО до Шумська. Вони хотіли повернути йому нагороди від Порошенка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE