Politerno > Тернопільщина > Очільник ОДА Барна втік від ветеранів АТО до Шумська

Очільник ОДА Барна втік від ветеранів АТО до Шумська

  • 7 Березня, 2018
  • 1995 Переглядів
  • 0

На сьогодні, 7 березня, ветерани АТО та волонтери Тернопільщини анонсували повернення очільнику ОДА Степану Барні вручених президентом нагород та відзнак.

Втім губернатор, дізнавшись про візит військових, втік до Шумська. Там сьогодні він приймає участь у відкритті паспортного сервісу Шумського міського ЦНАПу. Зрозуміло, подія надважлива й в дусі президентської політсили. Сам головнокомандуючий давно започаткував тренд “переріж стрічку” – він їздить по країні й пафосно відкриває дитсадки, поліклініки, мости й інші “стратегічні” об’єкти.

Після церемонії Степан Барна відвідав фермерське господарство “Беріжок”, про що на своєму сайті з помпою вже відзвітувала Тернопільська ОДА.

До слова, дане фермерське господарство якраз є в числі тих, що платять найменшу орендну плату людям за користування земельними паями. Орендна плата – 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, згідно договорів оренди. При цьому інші підприємства Тернопільської області вже давно сплачують від 5 до 10%.

Та навіть це не завадило наміснику президента попіаритись на “розвитку тваринництва”, наслідуючи попередник, регіонала Хоптяна.

Тож замість шефа, з активістами й ветеранами зустрівся заступник голови ТОДА Юрій Юрик.

Як повідомлялось, герой Євромайдану Богдан Брич склав повноваження радника голови Тернопільської ОДА

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE