Politerno > Україна і світ > Столичні водії й надалі змушені чекати в заторах, поки проїде кортеж Порошенка (Відео)

Столичні водії й надалі змушені чекати в заторах, поки проїде кортеж Порошенка (Відео)

  • 13 Березня, 2018
  • 1599 Переглядів
  • 0

Кортеж президента Петра Порошенка, який нещодавно збив пенсіонера – змінює кількість автомобілів. То в ньому п’ять, то сім-вісім і ось знову десять машин.

Збільшився і час, на який заради нього перекривають рух транспорту.

Журналісти відзняли, як заради безперешкодного проїзду гаранта в самому центрі міста на вулиці Хрещатик – регулювальники близько семи хвилин затримували автомобільний потік.

Близько 7 хвилин поліцейський притримував рух заради безперешкодного проїзду президента, відео: Ізим Каумбаєв, “Страна”

На шляху проходження каравану з десяти машин – поліцейські перекривають рух на 5-7 хвилин замість заявлених 30 секунд (раніше Управління держохорони запевняло, що заради урядових кортежів нової влади зупиняють потоки авто на півхвилини).

Кортеж президента замикає реанімобіль, Ізим Каумбаєв, “Страна”

Цього разу першою пролетіла “зозуля” – машина з мигалками, яка “розчищає” дорогу. Слідом за нею два ідентичні представницькі Mercedes з однаковими номерами держреєстрації, щоб не було зрозуміло в якому саме авто сидить Петро Алексійович. Далі охорона: на двох мікроавтобусах Volkswagen з “рогами” (це пристрої на даху, які перехоплюють або пригнічують сигнали), на двох легкових Volkswagen c проблисковими маячками, на позашляховику Toyota Land Cruiser.

Потім поліцейські на своєму седані з мигалками. А от реанімобіль без червоного хреста і відмінних смуг. До речі, кортеж призидента частенько їздить з сиреною і голосовими попередженнями.

Нагадаємо, що кортеж Петра Порошенка дозволяє собі їздити зі швидкістю 129 км/год і виїжджати на зустрічну смугу, щоб минути затори.

Читайте також: Як Порошенко намагається встановити контроль над Конституцією

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE