Politerno > Тернопільщина > З “Березолю” таки вивезли усю техніку – кажуть, комісія з Києва постановила закрити об’єкт (Фото)

З “Березолю” таки вивезли усю техніку – кажуть, комісія з Києва постановила закрити об’єкт (Фото)

  • 14 Березня, 2018
  • 4599 Переглядів
  • 0

З території «Березолю» вивезли усю будівельну техніку зі скандально відомої забудови.

Як повідомляють місцеві активісти, забудовник, з яким на протязі останніх пів року ведуть активну боротьбу мешканці навколишніх будинків, згортає незаконне будівництво на території Палацу культури. Причина “задньої” – приїхали перевіряючі з Києва і все накрилось “мідним тазом”.

Джерела з архітектурного управління Тернополя стверджують, що заявлена підстава закриття проекту – знайдені підвальні приміщення на території забудови, що відносяться до палацу. Комісія постановили – все повернути на свої місця, газони, зелені насадження і т.д. Щодо вже вбитих паль, кажуть, поки що вони залишаться, пізніше буде вирішена і їхня доля.

Як відомо, дозвіл на будівництво у фірми-забудовника був прострочений, що не завадило суддям дозволити подальші роботи на скандальному об’єкті.

Тож можемо привітати мешканців Дружби, особливо найактивнішу з них Юлію Квасницю, з маленькою перемогою, хоча, для когось вона не така вже й маленька.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE