Politerno > Тернопільщина > “Афіцери… за Расію до канца” – тернопільські силовики незрозуміло якій країні служать (Відео)

“Афіцери… за Расію до канца” – тернопільські силовики незрозуміло якій країні служать (Відео)

  • 27 Березня, 2018
  • 72377 Переглядів
  • 0

Представники тернопільських силових структур незрозуміло якій країні служать.

Так в одному з тернопільських розважальних закладів представники силового відомства замовили пісню, в якій прославляється “гідність та честь” російських офіцерів, й витанцьовували під неї зі своїми супутницями.

Про це нам розповіли очевидці подій, надавши відповідне відео. Свідки розповідають, що російськими піснями справа у той вечір не обмежилась: були і бійки, і розбірки на вулиці, і з’ясування відносин з лайкою і нецензурщиною – увесь набір справжніх любителів російської культури.

Нагадаємо, Росія – країна агресор, визнана ООН країною-окупантом, у зв’язку з анексією українського Криму. Також ця країн спонсорує і підтримує зброєю та найманцями терористичні угрупування “ЛНР-ДНР”.

Тож, великий подив та ще більше обурення викликає така зрадницька поведінка представників наших силових відомств, котрі власним прикладом повинні демонструвати патріотизм й державницьку позицію. Судячи з побаченого, жодного подиву не викликають дії правоохоронців під час розгону наметового містечка під Верховною радою 3 березня. Зрозумілими стають і їхні дії по відношенню до справжніх патріотів: ветеранів АТО, волонтерів, активістів. Робимо висновок, що злочинні накази часто вони готові виконувати не тільки через обов’язок…

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE