Politerno > Тернопільщина > Пікетувальники зі школи мистецтв заблокували кабінет Овчарука та обіцяють блокувати помешкання депутатів

Пікетувальники зі школи мистецтв заблокували кабінет Овчарука та обіцяють блокувати помешкання депутатів

  • 29 Березня, 2018
  • 1458 Переглядів
  • 0

Як повідомлялось, сьогодні тернополяни перекрили пішохідний перехід біля міської ради, прокуратури на вулиці Листопадовій у Тернополі та на Підволочиському шосе біля аеропорту.

Акцію протесту розпочали 10:30 годині жителі Тернополя. Люди вимагають недопущення закриття Тернопільської комунальної експериментальної комплексної школи мистецтв імені І. Герети.

Причиною таких дій тернополян стало вже відоме на всю область об’єднання Школи мистецтв та Тернопільської школи №21. Акція тривала до 16 год. Протестувальники вимагають, щоб місцева прокуратура, за їхнім зверненням, розпочала провадження за фактом незаконності рішення обласної ради.

На даний момент, за даними “Політерно”, протестувальники заблокували кабінет голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука. Активісти також заявили, що готуються блокувати помешкання усіх депутатів облради, які підтримали рішення про реорганізацію цієї унікальної школи.

Більше про проблеми школи та процеси за лаштунками у публікації: Майбутнє школи мистецтв ім. І. Герети, або хто отримає дивіденди від “реорганізації”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE