Politerno > Тернопільщина > У Лановецькій РДА пропали гроші на ремонт дороги (Документ)

У Лановецькій РДА пропали гроші на ремонт дороги (Документ)

  • 15 Квітня, 2018
  • 4427 Переглядів
  • 0

Кошти на поточний ремонт верхнього шару асфальту в Ланівцях та сусідніх селах виділили за рахунок субвенції, але дорожнє покриття ремонтувати ніхто не планує, бо цієї дороги в переліку ремонтних робіт Лановецької РДА просто немає.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Молодіжної консультативної ради при Лановецькій районній державній адміністрації Давид Андрощук, Тернопільською обласною державною адміністрацією виділено кошти на поточний середній ремонт (заміна 7-10 см верхнього шару асфальту) участку дороги м. Ланівці та с. Загірці за рахунок субвейнції.

“На жаль, гроші в Лановецькому районні пропали. Даної дороги в переліку на проведення ремонтних робіт в Лановецькі РДА не має. Хочу звернутися до жителів м. Ланівці, а саме вул. Привокзальна, Набережна, Квітнева та жителів с. Грибова, Юськівці та Загірці і повідомити, що дорогу ремонтувати Лановецька РДА знову НЕ БУДЕ!!! Напевно податки ми платимо в інший район, якщо за них нам не можуть зробити ремонт дороги”, – зазначив Андрощук.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE