Politerno > Тернопільщина > Побиття ветеранів під ВР: Банкова відповіла на листи щодо прийнятих облрадою рішень по зверненням активістів

Побиття ветеранів під ВР: Банкова відповіла на листи щодо прийнятих облрадою рішень по зверненням активістів

  • 27 Квітня, 2018
  • 2198 Переглядів
  • 0

Як відомо 13 березня громадські організації учасників АТО та волонтерів прийшли на сесію Тернопільської облради із вимогами імпічменту президенту Порошенку, звільнення очільника МВС Авакова та відповідальності для усіх причетних до розгону та побиття 3 березня під Верховною радою людей.

Після виступів громадських активістів та ветеранів АТО відбулось голосування депутатів. Усі заявлені вимоги громадськості були ними підтримані, а 30 березня перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний надіслав Президенту України Петру Порошенку та голові Верховної Ради України Андрію Парубію листи для розгляду та вирішення щодо прийнятих на сесії Тернопільської обласної ради звернень.

Сьогодні Василь Деревляний отримав відповідь з Адміністрації президента.

Відповідь, м’яко кажучи, ні про що. На Банковій вирішили провести коротенький тренінг з юриспруденції, натякнувши, що нікого звільняти не будуть, за розгін наметового містечка під Верховною радою ніхто відповідати не буде, тим більше, ніякого імпічменту в цій країні і як закону, і по факту, допоки президентом є Петро Порошенко, також не буде. Іншими словами – все як завжди. Ніхто, ні за що не відповідає, хоч плівки Онищенка в НАБУ здавай, хоч лови президента на крадіжці за руку. У нас президентський кум визначає, кого притягати належно.

А от Степану Барні і Віктору Овчаруку мабуть “перепало”. Як вони не намагались завести дане питання у глухий кут: листи в канцелярії “квасити”, голоси через суд відкликати за спинами активістів, поки атовці далеко… та в Адміністрації Порошенка таки отримали нагоду зайвий раз переконатись в “ефективності” свого менеджменту на Тернопільщині. А якщо ще взяти до уваги обізнаність президента щодо корупції в оточенні керівника ТОДА (дороги, фонд регіонального розвитку), то цілком зрозумілою стає відмова гаранта відвідати таку значиму подію, як відкриття сільради у Великих Гаях.

Цікавим залишається інше, чи досидить губернатор в своїм кріслі до президентських виборів 2019-ого року?

А поки що громаді області повідомили, що “наведену у матеріалах інформацію буде використано у встановленому законодавством порядку”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE