Politerno > Тернопільщина > Вбивцею не може бути людина без медичної освіти – висновок слідства у справі щодо замаху на Турського (Документ)

Вбивцею не може бути людина без медичної освіти – висновок слідства у справі щодо замаху на Турського (Документ)

  • 21 Травня, 2018
  • 1995 Переглядів
  • 0

Сенсація! Змаху на життя у нападі на Ігора Турського не було, бо… нападник не має медичної освіти! Ось так.

Такий висновок можна зробити з офіційної відповіді слідства на звернення адвоката потерпілого.

Завтра минає рівно три місяці тому як в центрі міста серед білого дня вчинено замовний зухвалий напад з ножовим пораненням на депутата 6-го й 7-го скликань Тернопільської міської ради.

З того, що відомо:
1) Головного нападника завдяки “цікавим” діям слідчих та судді “чомусь” не було затримано, коли була змога це зробити. Зараз він переховується і його оголошено в розшук. Невже не було розуміння, що затримати нападника був шанс лише раз?
2) Інші найманці сприймаються слідством взагалі як “випадкові туристи з Кривого Рогу” і до них у слідства немає жодних питань. Молоді чоловіки живуть звичайним повноцінним життям і навіть відпочивають на морях.
3) Груповий замовний напад з ножем з 10-сантиметровою раною поряд з стегновою аретерією трактується як “хуліганка” і нівякому разі не є замахом на вбивство, бо “підозрюваний не має медичної освіти і не є лікарем за фахом”.

Але, можливо, критика зайва і завтра керівництво поліції озвучить сенсаційні результати розслідування з розкриттям/звинуваченням не лише виконавців, але й замовників.

Іван Сороколіт

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE