Politerno > Тернопільщина > Делегація з Тернопільщин взяла участь у форумі, на якому Тимошенко презентувала “Новий економічний курс”

Делегація з Тернопільщин взяла участь у форумі, на якому Тимошенко презентувала “Новий економічний курс”

  • 22 Вересня, 2018
  • 1666 Переглядів
  • 0

Лідер ВО “Батьківшина” Юлія Тимошенко, під час чергового масштабноого форуму у Києві, презентувала “новий економічний курс” країни. Делегація з Тернопільщини взяла участь у цій події.

Як зазначила Юлія Тимошенко, це економічна програма, згідно з якою країна має перейти від відсталої сировинної економіки до інноваційного розвитку.

Очільник тернопільської делегації, заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний, після відвідин форуму, сказав: “Сьогодні ми чітко окреслили наявні економічні проблеми, запропонували способи їхнього вирішення, визначили наші стратегічні цілі. Для кожної галузі економіки Юлія Тимошенко запропонувала якісні зміни з реформування. Але для початку потрібно скоротити та спростити структуру органів державного управління. Бо недоцільним є існування лише у системі центральних органів виконавчої влади 48 державних служб, спеціальних фондів та агенств поряд з 18 міністерствами. Крім того Юлія Володимирівна сьогодні значну увагу приділила системі оподаткування. Вона пропонує ліквідувати державне мито та судовий збір, скасувати дублюючі податки, що знизить податкове навантаження для українців до раціонального рівня”.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE