Politerno > Україна і світ > У Донецьку від вибуху постраждав кандидат на посаду глави “ДНР”

У Донецьку від вибуху постраждав кандидат на посаду глави “ДНР”

  • 29 Вересня, 2018
  • 1494 Переглядів
  • 0

В результаті вибуху в суботу вдень у Донецьку постраждали троє людей, у тому числі кандидат на посаду глави так званої “ДНР” від Компартії Ігор Хакімзянов.

Про це повідомляє “Інтерфакс” з посиланням на члена “Компартії ДНР” Геннадія Фоменка.

Вибух стався у будівлі, де проходив з’їзд місцевої Компартії.

“На момент вибуху в будівлі перебувало близько 50 осіб. На місці вибуху знайшли пакет. Постраждали дві жінки, в однієї з них сильні опіки. Також постраждав Ігор Хакімзянов – кандидат на пост глави ДНР”, – сказав Фоменко, уточнивши, що в момент вибуху Хакімзянов перебував всередині будівлі.

У свою чергу “депутат Народної ради ДНР” Владислав Бердичевський повідомив, що “троє людей постраждали, коли виходили з будівлі”.

Зі свого боку, “глава компартії ДНР” Борис Литвинов повідомив журналістам, що будівля, де проводився з’їзд, сильно постраждала, вигоріло кілька кімнат першого поверху.

“Це наша будівля, сьогодні 307 делегатів брали участь у роботі з’їзду. З’їзд скінчився, я проводив нараду, закінчувалася нараду, ми виходили з кімнати, і в цей момент пролунав вибух. Буквально на наших очах. Сильно постраждала секретар міськкому Ірина Якіна, у неї множинні осколкові поранення тіла та обличчя. Також госпіталізовано ще двоє людей”, – сказав він.

Пізніше джерело “Інтерфаксу” в “раді міністрів ДНР” повідомило, що число постраждалих під час вибуху на “з’їзді Компартії” в Донецьку, за попередніми даними, склало чотири людини.

“За уточненими даними, четверо постраждалих. Загиблих немає”, – сказав співрозмовник.

У будівлі спрацював вибуховий пристрій.

“Закладка була зроблена заздалегідь – орієнтовно за день до з’їзду”, – заявило джерело.

За його словами, “правоохоронні органи” ОРДО розглядають як основну версію про причетність української диверсійно-розвідувальної групи.

Як повідомлялось, 31 серпня убили ватажка бойовиків “ДНР” Олександра Захарченка вбили у центрі Донецька у ресторані “Сєпар”. Вибух стався в ресторані “Сєпар”, коли він там перебував.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE