Politerno > Україна і світ > В Одесі стріляли у авто учасника фейкового “Автомайдану”, затримано двох зловмисників

В Одесі стріляли у авто учасника фейкового “Автомайдану”, затримано двох зловмисників

  • 7 Жовтня, 2018
  • 1237 Переглядів
  • 0

В Київському районі Одеси під час зупинки на світлофорі злоумисники розстріляли автомобіль і зникли з місця події. Згодом поліція затримала двох зловмисників.

Про це повідомляє прес-служба  поліції Одеської області.

Подія сталася приблизно об одинадцятій годині вечора 6 жовтня на Люстдорфській дорозі. Попередньо встановлено, що на світлофорі біля автозаправки до одного з автомобілів під’їхала інша автівка, з якої вийшли кілька осіб, здійснили декілька пострілів в нього та з місця події втекли.

За даними місцевого видання “Думська“, поранили одного з активістів організації “Автомайдан Одеса”, лідером якої є Євген Резвушкін.

У самій організації цю інформацію підтвердили.

За даними очевидців, близько 23:00 кілька людей вийшли з автомобіля “Фольксваген” білого кольору і вистрілили з помпової зброї в водія автомобіля “Додж”.

Постраждалого доставлено до лікарні.

На місці працювала слідчо-оперативна група та кінологи з собаками. В місті було введено оперативний план “Сирена”. Повідомлялось, що поліція володіє інформацією про осіб, які вчинили стрілянину.

Протягом декількох годин двоє зловмисників були затримані в м. Білгород-Дністровському. Їх доставили до Київського відділу поліції Одеси.

Попередньо встановлено, що озброєний конфлікт пов’язаний з одним із лотомаркетів Одеси, зазначили у поліції.

Тривають заходи зі встановлення та затримання інших причетних до правпорушення.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Разом з тим, на сайті ГО “Всеукраїнське об’єднання “Автомайдан” лідер так званого “Автомайдан Одеса” Євген Резвушкін вказаний серед осіб, які не є членами організації.

Як писала раніше “Думська“, 13 березня 2017 року Євгена Резвушкіна виключили з одеського “Автомайдану”, який він очолював, і представили нового голову одеського осередку громадського руху Віталія Устименка.

“Як зазначають “автомайданівці”, колишній керівник одеського осередку Євген Резвушкін потрапив у чорний список після того, як він, по суті, став “тітушкою” і брав участь в розгоні протестувальників під будівлею міськради”, – писало видання.

Після цього Резвушкін заявив, що організація, якою керуватиме Устименко, не має відношення до його об’єднання “Автомайдан Одеса”.

Лідер “Автомайдану” Олексій Гриценко у неділю заявив у Facebook, що напад в Одесі не має жодного відношення до ВГО “Автомайдан”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE