Politerno > Україна і світ > Гонтарева купила будинок у Лондоні за 23 мільйона фунтів – Наливайченко

Гонтарева купила будинок у Лондоні за 23 мільйона фунтів – Наливайченко

  • 8 Жовтня, 2018
  • 1976 Переглядів
  • 0

Екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарєва придбала будинок у Лондоні за 23 мільйона фунтів (майже 30 млн. $).

Про це в ефірі телеканалу ZIK повідомив Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

При цьому, яким дивом екс-чиновниця примудрилася заробити на такий будинок, перебуваючи на державній службі, залишається загадкою.

«Вона купила за 23 мільйони фунтів будинок, знаєте де? В Лондоні. Як може державний службовець отримати і купити собі будинок за 23 мільйони фунтів?», – заявив Наливайченко.

Він додав також, що для того, щоб запобігти корупції, необхідно впроваджувати прозорі конкурси на посади держслужбовців. При цьому ті, хто пройшли конкурсний відбір службовці повинні представляти поквартальний план дій, за невиконання якого має бути звільнення, вважає Наливайченко. Як приклад успішної країни політик приводить Японію, в якій влада оновлюється, за його словами, дуже часто.

При цьому, на думку Наливайченка, економіка України впала в прірву і ніхто за це так і не відповів.

«У нас 4 рік не просто падіння економічне, а прірва економічна. Це уряд Гройсмана – не просто 2 роки падіння, а прірва. Зростання тарифів і люди не знають як виживати. Я вже не кажу про торгівельний баланс, я вже не кажу про курс гривні, який вдарив по кожному українцеві. Я вже не кажу про те, що фінансову систему знищили і закрили банки, знищивши ВВП країни майже на половину. І за це хтось відповів? Ніхто. А повинні відповідати і розуміти, що відповідальність при владі – це не просто слова, це законом встановлена ​​норма», – зазначив політик.

Читайте також: Гонтарева у Лондоні скуповує на крадені гроші акції, у тому числі російських компаній – Наливайченко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE