Politerno > Тернопільщина > Бесага & ДАБІ: Замкнене коло тернопільської корупції

Бесага & ДАБІ: Замкнене коло тернопільської корупції

  • 2 Листопада, 2018
  • 3483 Переглядів
  • 0

Роман Медвідь – в.о. начальника ДАБІ

1 листопада мешканці сусідніх до ПК «Березіль» будинків, на запрошення голови Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області, прийшли дізнатись, а що ж відбувається із просуванням справи про незаконне будівництво у дворі Палацу культури.

Як з’ясувалось, уравлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області була проведена перевірка містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки №641 від 22.03.2016 р. «Будівництво культурно-мистецького центру з підземним паркінгом та багатоквартирним житловим будинком по вул.Миру,6 в м. Тернопіль» , в ході якої встановлені порушення вимог законодавства в сфері містобудівної діяльності.

За результатами перевірки виданий припис про усунення порушень вимог законодавства в сфері містобудівної діяльності від 26.06.2018 р. та прийнято рішення про зупинення дії вищезгаданих містобудівних умов та обмежень від 27.06.2018 р.

Так як порушення не були усунені, то 5.10 .2018р. був виданий наказ про складання акту, який мав бути складаний за 15 робочих днів, т.т. 31.10.2018р. його мав би підписати начальник управління містобудування, архітектури та кадастру Тернополя Василь Бесага і після цього ДАБІ скасувало б містобудівні умови і обмеження. Після цього будівництво мало б припинитися.

Але вельмишановний пан Бесага у відрядженні, а заступника не має по штату – відповідальний не призначений – акт не прийнятий і не підписаний. Хоча, як ви собі таке уявляєте у правовій державі?

ДАБІ Тернопільської області повідомляє у Київ і Київ продовжує перевірку на 5 днів, а керівник відомства грається в дурні з громадою міста (на відело все дуже чітко видно).

Зроблено усе, щоб містобудівні умови скандального будівництва на території Палацу культури скасовані не були.

Мав навіть місце факт, коли разом з громадою відправляли інспектора, але і він не зміг вручити документ Бесазі, бо того немає на місіці ось який раз – саме той, коли це необхідно.

Тепер, щоби питання вирішелось позитивно для громади міста, 7 листопала Бесага має підписати акт, а ми маємо все зробити, щоби це сталося.

Ось вам і корупція і кришування у чистому вигляді. За чим дивиться влада?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE