Politerno > Україна і світ > Фукс передав “жирній свині” привіт із Мексики (Відео)

Фукс передав “жирній свині” привіт із Мексики (Відео)

  • 9 Січня, 2019
  • 1512 Переглядів
  • 0

8 січня видання “Обозреватель”, яке належить Михайлу Бродському, першим повідомило, що в Мексиці затримали українського бізнесмена Павла Фукса. Останній сьогодні записав відео з Мексики “спеціально для жирної свині”, щоб довести, що перебуває на волі.

9 січня український бізнесмен Павло Фукс опублікував у Telegram відео під назвою “Привіт із Мексики “Обозревателю”.

На записі Фукс показує, що він перебуває в Мексиці.

“Ось мексиканці, щоб не було запитань. Спеціально для жирної свині”, – сказав Фукс.

8 січня видання “Обозреватель”, яке належить бізнесмену Михайлові Бродському, із посиланням на свої джерела першим заявило, що Фукса разом з нардепом від “Народного фронту” Андрієм Іванчуком затримали в Мексиці.

Пізніше про це повідомила головний редактор програми “Схеми” (“Радіо Свобода”) Наталія Седлецька з посиланням на джерела з оточення Фукса й системи міжнародного правопорядку. За її інформацією, Фукса й Іванчука затримала міграційна служба Мексики після прильоту в аеропорт Канкун. Іванчука відпустили, а проблеми на кордоні виникли тільки у Фукса. Український бізнесмен нібито перебуває в чорному списку США.

Про їх затримання також повідомляв Telegram-канал The Newsroom, який ведуть журналістки Тетяна Ніколаєнко й Оксана Денисова.

9 січня міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Іванчука в Мексиці ніхто не затримував, а у Фукса “були питання щодо дозволу на в’їзд”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE