Politerno > Україна і світ > Міноборони знову купуватиме санітарні автомобілі бізнес-партнера Порошенка

Міноборони знову купуватиме санітарні автомобілі бізнес-партнера Порошенка

  • 14 Січня, 2019
  • 1287 Переглядів
  • 0

У компанії “Богдан Моторс” повідомили про те, що армія отримає модернізовані автомобілі “Богдан 2251” в ще більшій кількості.

Міністерство оборони України відновило закупівлю санітарних автомобілів “Богдан 2251”, виробництво яких було призупинено в 2018 році, а пізніше і засекречені їх поставки після оприлюднення істотних недоліків автомобілів.

“У 2018 році вони отримали ряд змін, які узгоджувалися з військовими медиками та представниками Міністерства оборони. Тепер модернізовані “Богдан 2251″ поступово замінюють застарілі радянські Уази, отримуючи позитивні відгуки від представників ЗСУ”, – повідомили в прес-службі виробника. У Міноборони цю інформацію підтвердили.

Читайте також: “Богдан моторс” бізнес-партнера Порошенка закуповує двигуни в заводу, що працює на оборонку Росії – “Схеми” (Відео)

Як повідомлялось, наприкінці 2017 року стало відомо про непридатність медичного обладнання і самого автомобіля “Богдан 2251” для використання в зоні ведення бойових дій в результаті низьких експлуатаційних характеристик, поганої якості виготовлення і збірки.

Також стало відомо, що протягом 2016-2017 років ТОВ “Богдан Індустрія”, що входить до корпорації “Богдан Моторс”, підписала тендерні контракти на 26,1 мільйон гривень для постачання техніки в зону АТО.

Корпорація “Богдан” є одним з найбільших постачальників транспорту України. Вона належить бізнес-партнеру президента України Петра Порошенка, першому заступнику секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олегу Гладковському.

Читайте також: “Золота година” для “Богдана”. Чому санітарні машини бізнес-партнера Порошенка масово ламаються в АТО

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE