Politerno > Україна і світ > Наближений до Банкової політолог поскаржився на компанію Коломойського

Наближений до Банкової політолог поскаржився на компанію Коломойського

  • 28 Січня, 2019
  • 1139 Переглядів
  • 0

Наближений до Адміністрації президента політолог Тарас Березовець не зміг взяти інтерв’ю у спецпредставника “Держдепу США в Україні” Курта Волкера в Нью-Йорку.

Авіарейс PS231 МАУ з Києва, на якому повинен був вилетіти політолог, був перенесений з 11:30 ранку на 20:00 вечора понеділка, 28 січня.

Березовець заявив, що причину перенесення вильоту в МАУ не повідомили. Сам політолог натякнув на причетність до затримки рейсу “господаря МАУ”. За словами Березовця, інтерв’ю з “найважливішою в адміністрації Дональда Трампа людиною по Україні” для телеканалу “Прямий” планували кілька тижнів. Через накладки з МАУ воно опинилося під загрозою зриву.

Березовець заявив, що спілкування Волкера з журналістом “Прямого” все ж відбудеться. Інтерв’ю проведе кореспондент каналу в США Катя Лисунова: “Вам бажаю не повторювати мого досвіду. Я багато років не користувався послугами МАУ, як виявилося не дарма, і, мабуть, більше не зроблю цієї помилки”, – йдеться в опублікованому повідомленні.

Як відомо, телеканал “Прямий” пов’язують з Петром Порошенком та Віктором Медведчуком. Тарас Березовець працює на цьому каналі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE