Politerno > Україна і світ > Нардеп-“радикал” переписав на помічницю компанію на Мальті та яхту – ЦПК

Нардеп-“радикал” переписав на помічницю компанію на Мальті та яхту – ЦПК

  • 5 Лютого, 2019
  • 1306 Переглядів
  • 0

Нардеп від “Радикальної партії Олега Ляшка” Сергій Скуратовський протягом двох років не декларував мальтійську компанію і яхту, яку згодом переписав на помічницю.

Про це 5 лютого повідомляє Центр протидії корупції.

Згідно з даними офіційного реєстру республіки Мальта, Скуратовський у 2015-2016 роках був єдиним власником мальтійської компанії “Bogena Ltd”.

Компанія володіє яхтою із однойменною назвою. У декларації нардепа за 2015-2016 роки не внесена ані мальтійська компанія, ані яхта.

Відзначається, що в офіційному реєстрі Мальти міститься повідомлення про передачу акцій компанії “Bogena LTD” Скуратовським своїй помічниці Олені Добровольській.

Водночас, Скуратовський у відповідь на запит журналістів заявив, що іноді користується яхтою.

Також повідомляється, що у вересні 2017 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо нардепа через декларування недостовірної інформації.

В ході обшуку офісу, який до червня 2017 року належав компанії дружини Скуратовського компанії “Грін-грей”, слідчі також виявили документи на яхту “Bogena Ltd”.

Згідно з ухвалою суду, окрім компаній Скуратовський не вніс до декларацій за 2015-2016 роки цілий список автомобілів та яхту.

Читайте також: Луценко каже, що подання на Ляшка і Мосійчука не готові

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE