Politerno > Україна і світ > Нардеп Чумак заявив, що у штабі Гриценка знайшли прослушку

Нардеп Чумак заявив, що у штабі Гриценка знайшли прослушку

  • 6 Лютого, 2019
  • 1209 Переглядів
  • 0

Позафракційний нардеп, голова виборчого штабу Анатолія Гриценка Віктор Чумак заявив, що у штабі цього кандидата знайшли пристрої для прослуховування.

Про це він сказав на засіданні Верховної Ради 6 лютого і продемонстрував 5 таких пристроїв з дротами.

“Хочу показати журналістам на камери оці 5 пристроїв, які були знайдені у штабі кандидата в президенти Анатолія Гриценка. Це пускові пристрої, які запускають відео чи аудіозапис.  Ці пристрої можуть бути і в цьому приміщені”, – сказав Чумак.

Він закликав штаби усіх кандидатів у президенти (за винятком діючого, бо його, за словами Чумака, охороняє купа спеціальних служб, які все перевіряють) перевірити “уважно все навколо”.

“У мене величезний сумнів, що це може поставити якась приватна правоохоронна структура. Думаю, що без втручання держави тут не обійшлося”, – сказав нардеп.

“Але до кого звертатися? До керівника СБУ, який прослуховує тут практично всіх депутатів? Чи до генерального прокурора, який розказує якісь дивні речі?”, – записав Чумак.

Нагадаємо, 4 лютого генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ДБР займеться перевіркою діяльності всіх колишніх міністрів оборони та керівників Генштабу з 1991 до 2014 років, щоб визначити, хто з них став “генератором знищення військового потенціалу” української армії.

Сьогодні стало відомо, що нардеп від БПП і дружина генпрокурора Ірина Луценко подала позов проти кандидата у президенти Анатолія Гриценка про захист честі та гідності родини.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE