Politerno > Україна і світ > Суд наклав арешт на земельні ділянки “Буковелю” у справі Приватбанку

Суд наклав арешт на земельні ділянки “Буковелю” у справі Приватбанку

  • 13 Лютого, 2019
  • 1201 Переглядів
  • Comments Off

Печерський районний суд Києва наклав арешт на майно компаній колишніх власників Приватбанку Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова у справі про виведення близько 19 мільярдів гривень кредиту рефінансування напередодні націоналізації банку.

Про це йдеться в ухвалі суду.

Зокрема, арештовані земельні ділянки гірськолижного курорту “Буковель”. Суд заборонив відчужувати майно та проводити з ним будь-які інші дії нотаріусам та державним реєстраторам.

Окрім іншого, арешт накладено на земельні ділянки компанії “Скорзонера”, розташовані у селі Полянниця, на яких розміщена інфраструктура гірськолижного курорту “Буковель”.

Також суд арештував залізничні вагони, платформи, паркувальні місця та інше рухоме та нерухоме майно компаній Коломойського та Боголюбова.

Гірськолижний комплекс “Буковель” був взятий на баланс Приватбанку під час націоналізації. 

У жовтні 2018 року, націоналізований Приватбанк оголосив конкурс з відбору міжнародних та українських компаній для залучення потенційних інвесторів під час продажу низки великих об’єктів, що перебувають на балансі банку.

Також у Національному банку заявили, що Приватбанк має виставити на продаж непрофільні для себе активи: гірськолижний курорт “Буковель” (Івано-Франківська область), будівлю телеканалу “1+1” в Києві і літаки авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” (МАУ).

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE