Politerno > Україна і світ > Тимошенко у Мюнхені розповіла про бізнес-партнерів Порошенка і Медведчука та зустрілась з Лагард

Тимошенко у Мюнхені розповіла про бізнес-партнерів Порошенка і Медведчука та зустрілась з Лагард

  • 16 Лютого, 2019
  • 2060 Переглядів
  • Comments Off

Жодних компромісів із Кремлем, які дадуть змогу завершити війну за рахунок інтересів України, бути не може.

Про це заявила лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко під час виступу в рамках Мюнхенської конференції з безпеки.

«Будьте впевнені, що наша команда жорстко захищатиме Україну. Жодних компромісів, які, не дай Боже, зачепили б інтереси України, не буде введено. Зокрема, що стосується завершення війни», – зазначила лідер «Батьківщини».

Читайте також: Порошенка вкотре зловили на співпраці з кумом Путіна

«Заяви президента не збігаються з тим, що він робить. Вважаю, що найближчим часом будуть документальні докази бізнес-співпраці Порошенка й Медведчука та того, що вони заробляють великі гроші. І всі політики знають про це, більшість експертів за межами країни знають про це. І я хотіла б наголосити: уся наша команда й наші друзі не дотримуються подвійних стандартів і називають речі своїми іменами. Якщо сьогодні чинний президент веде величезний бізнес з Медведчуком, який зустрічається з Путіним, це означає, що вони співпрацюють», – зазначила голова партії.

Під час свого виступу вона констатувала, що 144 реформи, про які звітує чинна українська влада, призвели лише до зубожіння народу: порівняно з 2013 роком, обсяг ВВП, зарплати і пенсії в Україні зменшилися в 1,4 разу в доларовому обчисленні. Хоча саме економічне процвітання України має стати додатковою зброєю в боротьбі з російським агресором. Забезпечити його дасть можливість прийняття нової Конституції і втілення Нового економічного курсу.

Крім того, Тимошенко провела зустріч з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.

Читайте також: Тимошенко розпочинає консультації з МВФ щодо зниження ціни на газ

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE