Politerno > Україна і світ > За час правління Порошенка кожного українця пограбували на $ 11 тис – експерт (Відео)

За час правління Порошенка кожного українця пограбували на $ 11 тис – експерт (Відео)

  • 17 Лютого, 2019
  • 1429 Переглядів
  • Comments Off

Ще одне юне молоде дарування з гнізда Петра Порошенка, віце-прем’єр Розенко, нещодавно повчав український бізнес, що бізнесменам треба терміново піднімати зарплату працівникам до рівня європейської.

Те ж саме трохи раніше робив його патрон, розповідаючи, що з України всі виїдуть, якщо бізнесмени не будуть підвищувати доходи своїх працівників.

Спочатку вони зруйнував економіку кожної української сім’ї і країни в цілому:

– вилучаючи у людей гроші під виглядом тарифів, податків,

– знищуючи промисловість сходу, банки,

– забираючи вклади,

– виганяючи убогістю і свавіллям мільйони працьовитих українців з країни в пошуках кращої долі.

Все перераховане призвело до зубожіння громадян України, чотириразового падіння платоспроможності людей, а, значить, і до максимального стискання внутрішнього ринку, відсутності попиту на товари, в першу чергу вітчизняні.

Так, через знецінення гривні дохід кожного працюючого українця зменшився в 4 рази. За час правління цієї влади кожен українець втратив в середньому $ 11 тис., а кожен пенсіонер – $ 6 тис.

До приходу нинішніх бонз середня зарплата в Україні перевищувала середню зп в Румунії. Сьогодні вона становить 200 євро, тоді як в тій же Румунії – 500-600 євро, а в Норвегії, в Швейцарії мова йде про 4 тис. євро. При цьому ціни на життя, встановлені цим урядом, президентом, парламентом в принципі дорівнюють ціні на життя в благополучній Європі.

А потім ця ж влада «проникливо» перекладає відповідальність на кого завгодно, звинувачує в провальній ситуації в країні… українських бізнесменів.

Як влада перетворила Україну на сировинний придаток і чому це біда? Що з українською економікою і які її показники найнебезпечніші – розповідаю в своєму відеоблозі.

економіст, юрист, аудитор, громадський діяч

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE