Politerno > Україна і світ > Порошенко заявив, що у 2014 році, під час розстрілів на Майдані, рятував поранених і виносив загиблих (Відео)

Порошенко заявив, що у 2014 році, під час розстрілів на Майдані, рятував поранених і виносив загиблих (Відео)

  • 20 Лютого, 2019
  • 1773 Переглядів
  • Comments Off

Президент Петро Порошенко заявив, що був активним учасником Революції гідності, зокрема, рятував на Майдані поранених та виносив загиблих.

Про це він сказав під час свого візиту до м. Івано-Франківськ.

Зокрема, Порошенко заявив, що нібито 18 лютого перебував на Майдані.

“Мій день почався з того, що я вийшов у Маріїнський парк, пішов до Верховної Ради. Це була 9-та година. Я побачив побратимів з 14-ї сотні Майдану. Зупинився. Поговорив. Вони звернулися до мене, що по них стріляють. Пройшов 150 метрів. Біля фонтану була розташовані ці “беркути”, які з помповим “оружіям” стріляли у людей. Так почалась найбільш кривава сторінка нашої Революції гідності. Уже через 15 хвилин було 11 поранених. На моїх очах. Через півтори години — троє загиблих, яких ми намагались донести до Будинку офіцерів. Ці хвилини, цей день я запам’ятаю на все життя”, — сказав Порошенко.

Декотрі користувачі соціальних мереж Порошенку не повірили, пригадавши, як він на Майдані любив пофотографуватися з тим же “Беркутом”.

Читайте також: Тандем Медведчук–Порошенко: картина шоколадом. Частина перша

 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE