Politerno > Україна і світ > Ознаки хитрого плану Порошенка

Ознаки хитрого плану Порошенка

  • 19 Лютого, 2019
  • 1432 Переглядів
  • Comments Off

Нагадаю, що це розроблений політтехнологами ПОПа з його участю план, що дозволяє йому з допомогою різних прийомів залишитися на Банковій. А йти він не хоче, тому що розкриють численні тіньові схеми, в яких він має свою частку – від газу до інвестиційного бізнесу.

Чим ближче до виборів, тим сумнівнішою стає соціологія. Характерно, що порохолюби почали розкручувати ліві контори типу Драгоманова або Ранда, які виводять ПОП на перше місце. Це – підготовка суспільства до результатів першого туру, які планується отримати за допомогою фальсифікацій і підкупу.

Друга ознака – значно серйозніша.

Я вже згадував, що в Україні починається передвиборча боротьба силових відомств: Нацполіція проти ГПУ з СБУ. Головним козирем Арсена Авакова є Національна гвардія. А в ній – полк спеціального призначення «Азов», найбільш укомплектований, добре озброєний і навчений підрозділ.

І ось «Азов» відправляють на фронт.

Незрозуміло, чому взагалі підрозділ Нацгвардії опиняється на передовій, адже їхнє завдання – підтримка порядку на другій і третій лініях оборони. А сенс в тому, що таким чином «Азов» – елітний підрозділ, яким опікувався Аваков, фактично виведений з його підпорядкування і підпорядкований командуванню ООС (читай Порошенку). Така ось хитра нейтралізація.

Ще одна ознака – недавнє рішення ЦВК про створення виборчих дільниць. Згідно з цим рішенням, частина виборчих дільниць опиниться в небезпечній близькості від лінії фронту. І якщо там вибори будуть зірвані, що, на жаль, цілком можливо, це вагомий привід влади для невизнання результатів виборів в цілому.

ЦВК аргументує своє рішення зручністю для виборців. Але ж виборців, які працюють в РФ, вони відправили голосувати аж до Грузії і у Фінляндію.

Такі справи. Але пам’ятаємо, що проти солідарної волі народу будь-яка влада з усіма своїми фокусами безсила.

Олександр Кочетков

Читайте також: Кандидат-президент посилює напруженість

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE